A vállalat

A Gorilla Glue székhelye Cincinanatiban, Ohio államban található. Már több, mint egy évtizede kínáljuk sokoldalú ragasztóinkat, amit előszőr Indonéziában fedeztek fel és kifejezetten Teak-bútorra használtak. Célunk azóta is, hogy a legjobb termékeket kínáljuk a piacon. Választékunk a következő sorrendben bővült: Gorilla Tape ragasztószalag, a pillanatragsztó Gorilla Super Glue néven és a faragasztó, a Gorilla Wood Glue.

A vállalatunk családi tulajdon, ezáltal családias atmoszféra jellemzi. A legfontosabb tőkének a munkatársainkat és a vállalati kultúránkat tekintjük.  Ezek mindenekfelett családi értékek, amelyekre rendkívül büszkék vagyunk. Meggyőződésünk, hogy a termékeink kiváló minőségűek és képességűek, már a legelső használatkor a legjobb ragasztást célozzuk meg.

Cégünk különösen nagy hangsúlyt fektet az újrahasznosításra és a környezet megóvására. A környezetbarát  gyártás és a hulladék mennyiségének csökkentése egyaránt fontos szerepet játszanak.  Felelősségünk óvni Földünket, amennyire csak lehetséges.

 

Az Ön kosara üres.