Gorilla Epoxy

  • EP Landing FINAL

A Gorilla Epoxy (25 ml) eljutott a következő szintre a Gorilla Tough szintjére.
A kétkomponensű epoxy az Impact-Tough Formulának köszönhetően erősebb és ütésállóbb, hogy megfeleljen a legkeményebb feladatoknak is, plusz: mindezt gyorsabban! A Gorilla Epoxy 5 percen belűl köt és 90 perc elteltével a ragasztott tárgy kezelhetővé válik. A Gorilla Epoxy könnyedén ragaszt acélt, fát, aluminiumot, kerámiát és még sok mást.
Impact-Tough Formula- hibrid technológia javítja a rugalmasságot.
Réskitőltő- kitölti a réseket, repedéseket és megtapad az egyenetlen felületeken is.
5 perces- elegendő időt hagy a felületek pontos illesztésére.
Vízálló- mérsékelten ellenáll a víznek.
Az adagoló fecskendő biztosítja a komponensek egyenletes adagolását.
Oldószerellenálló! Az oldószerek nem károsítják a megkötött ragasztót nem károsítják tulajdonságait, kevésbé illékony és ha egyszer megkötött nem mérgező.

1. Készítse elő a ragasztófelületet!
Ha először alkalmazza a Gorilla Epoxy-t javasoljuk, hogy végezzen először ragasztó tesztet!
A felület előkészítése:
Az epoxy-t ragasztót jól szellöző helyen használja. Készítsen elő egy keverőedényt és egy keverőpálcát. Használja e célre a csomagolást és a fa keverő pálcát. Minden felület legyen tiszta, pormentes és illeszthető. Túl sima felületeknél, mint pl fémlemez, üveg, vagy többféle műanyag esetében, érdesítse meg a felszínt, hogy maximálos tapadási felületet biztosítson!
2. Távolítsuk el a kupakot, vágjuk vagy törjük le a fecskendő végét.
Nyomjuk ki a megfelelő mennyiségű ragasztót a tiszta, eldobható felületre.
Keverjük addig, amíg egyszínűvé nem válik az összekevert epoxy ragasztó. A kompenensek összekeverése után az epoxy felmelegedik.
Illesszük a felületre 5 percen belül. Szorítsa össze erősen a két felületet. Használjon szorítót.
Nyomjük össze a felületeket és hagyjuk zavartalanul 90 percig ezután kezelhetővé válik. 100%-os terhelhetőséghez 24 óra száradás szükséges.
Gonoskodjon róla, hogy a nyomás mindenhol ugyanolyan nagyságú legyen. Ha nem rendelkezik szorítóval, használjon nehéz tárgyakat, hogy elérje a szorító nyomást! Könnyű tárgyaknál elegendő egy gumiszalag is vagy akár használhat Gorilla Tape ragasztószalagot az összeszorításhoz.
Tárolás: A használat után minden alkalomal törölje tisztára a fecskendő végét, és a kupakot megfelelően illessze vissza. Fontos: a kupak a rajta lévő bevágás miatt a fecskendőre csak egyféleképpen helyezhető fel, ekerülve ezzel a komponensek keveredését.
Bővebb informácíóért látogasson el a GYIK menüponthoz. Elsősegély információ.


A Gorilla Epoxy egy kétkomponensű ragasztó, amely egyenlő mennyiségű gyanta és edző összekeverésével aktiválódik. Az összekevert ragasztóval annak megszirárdulás után kiváló ragasztási eredményeket érhet el.

"Elsőként vágja vagy pattintsa le a fecskendő végéről a zárókupakot. Javasoljuk, hogy a kupak eltávolításkor a fecskendő a hegyével felfelé nézzen, így az epoxy nem szivárog ki. Használat után a dugattyúszárak közötti kupakkal ne felejtse el visszazárni a ragasztót.

A védősapka eltávolítása után az adagoló dugattyú segítségével nyomjon ki egy tiszta felületre a munkájához elegendő mennyiséget, majd a két komponest keverje össze egyenletessé. Most már készen áll a ragasztási feladatra."
 

A Gorila Epoxy nagyon sokoldalú. Biztonságos kötést ad a következő anyagoknál: fém, fa, aluminium, kerámia, cserép, üveg és még sok egyéb anyagnál.

A keverő edény és keverő pálca része az Epoxy csomagolásának. Ezen kívül keverő edénykének alkalmas lehet alufólia tálca, karton, papír, műanyag lemez vagy zsírpapír, keverőpálcaként pedig alkalmazhatunk bármilyen fa, műanyag vagy fémeszközt.

"A Gorilla Epoxy egy elképesztően erős ragasztó. Nem kell sok, hogy nagyon erős kötést képezzen.

Átlagos felhasználással egy 25ml-es flakon elegendő 650 cm2 felületre."
 

"Ajánlott a ragasztandó anyagokat a kötési idő alatt megfogatni, pl. pillanatsszorítóval.

A Gorilla Epoxy időigényei

Összekeveréstől számított 5 perc alatt megköt, ezalatt alkalmazza és illessze pontosan a felületeket.
90 percig hagyjuk zavartalanul, megfogásban.
A teljes kötéshez 24 óra szükséges, teherhetővé válik."

"A legjobb eredmény elérése érdekében alkalmazza szobahőmérsékleten. A túl hideg lassítja, a meleg felgyorsítja az Epoxy kötési idejét.

A Gorilla Epoxy megkötött állapotban ellenálló kötést biztosít -23°C - +93°C között."
 

"A Gorilla Epoxy egy nagyon erős és oldószer ellenálló ragasztó. A megszilárdult ragasztó eltávolítása nagyon nehéz. Acetonnal némileg lágyul az epoxy, de teljes eltávolítása csak mechanikus módon lehetséges, pl. kaparó segítségével.

Eltávolítás megkeményedés előtt:
Bőrről: Acetonnal, Izopopil-alkohollal, 2-3-szori kézmosás szappannal és vízzel. Emlékeztető: megkötött ragasztót kizárólag mechanikus úton lehet eltávolítani, dörzsöléssel, mosással hámlasztó szappannal.
Hajról: Izopropil-alkohollal
Ruhanemű, szőnyeg: Izopropil-alkohollal. A ruházati anyagok megóvása érdekében kerülje az aceton alkalmazását."
 

Igen. A Gorilla Epoxy réskitöltő, alkalmas  hézagokat/felületi hiányosságokat, egyenetlenségeket kitölteni.

Az eltarthatósága legalább egy év. A Gorilla Epoxy nem aktiválódik, amíg a gyanta és az edzője nem lép érintkezésbe egymással, így a tárolási idő jóval hosszabb. A használat után minden alkalomal törölje tisztára a fecskendő végét, és a kupakot megfelelően illessze vissza. Fontos: a kupak a rajta lévő bevágás miatt a fecskendőre csak egyféleképpen helyezhető fel, ekerülve ezzel a komponensek keveredését.

A Gorilla Epoxy vízálló, ami azt jelenti, hogy mérsékelten ellenáll a víznek, de nem helyezhető víz alá. Ha 100%-ig vízálló ragasztóra van szüksége, tegye próbára az eredeti Gorilla Glue ragasztót.

Szembe jutás, szemmel való érintkezés esetén mossa 15 percig vízzel és azonnal forduljon orvoshoz.

A Gorilla Epoxyt használja jól szellőző helyen, belégzése irritáló lehet az orr, a torok és a légutak számára. Irritáció esetén menjünk friss levegőre.

Lenyelése esetén azonnal forduljon orvoshoz. Tartsa távol az ragasztótól a gyerekeket és az állatokat.

"A Gorilla Epoxy egy nagyon erős és oldószer ellenálló ragasztó. A megszilárdult ragasztó eltávolítása nagyon nehéz. Acetonnal némileg lágyul az epoxy, de teljes eltávolítása csak mechanikus módon lehetséges, pl. kaparó segítségével.

A megszáradt ragasztó bőrről való eltávolításához dörzsölje vagy mossa a területet hámlasztó szappannal.

A meg nem kötött ragasztó bőrről történő eltávolítása acetonnal, Izopopil-alkohollal, vagy egyszerűen csak 2-3-szori kézmosással szappannal és vízzel.

Emlékeztető: megkötött ragasztót kizárólag mechanikus úton lehet eltávolítani, dörzsöléssel, mosással hámlasztó szappannal."
 

 

Az Ön kosara üres.