Gorilla Glue (Original)

  • gorillaglue
  • gorillaglue
  • gorillaglue
  • gorillaglue
  • gorillaglue

A Gorilla Glue mindig segít Önnek , hogy munkáit azonnal, kifogástalanul, és teljes elégedettséggel elvégezze. Most még jobb eredményre számíthat!
Segítségével tartósabb kötést érhetünk el és az eredmény elképesztő. A Gorilla Glue megragaszt olyan anyagokat is, ahol más ragasztók már rég felmondták a szolgálatot: fém, kő, fa, kerámia, műanyag, üveg és sok más anyag megragasztható. Sokoldalú, ezáltal ideális háztartásbeli javításokhoz és kreatív alkotásokhoz.

100% vízálló, így extrém körülmények között is megállja a helyét. AZ ANSI/ HPVA HP-1-2000 Typ 1 és 2 szabálykeretének is tökéletesen megfelel.
Hőálló, ha már megszáradt nem érzékenyen a szélsőséges hőmérsékletingadzásra. Száradás után megmunkálható, csiszolható, festhető.
A megszáradt ragasztó színtelen, átlátszó így a lakkozást is egyszerűvé és komplikációmentessé teszi.

1. Készítse elő a ragasztófelületet és enyhén nedvesítse be!
Ha először alkalmazza a Gorilla Gluet javasoljuk, hogy végezzen először ragasztó tesztet!
A felület előkészítése:
Minden felület legyen tiszta, pormentes és illeszthető. Túl sima felületeknél, mint pl fémlemez, üveg, vagy többféle műanyag esetében, érdesítse meg a felszínt, hogy maximálos tapadásifelületet biztosítson!
Enyhén nedvesítse be a felületet vízzel, nedves rongyal vagy vízszóró spray-vel spiccelje be! Vigyázzon, hogy ne túl sok víz kerüljön a ragasztandó felületre! Keményfánál nedvestíse be a felület midkét oldalát!
2. Óvatosan vigye fel a Gorilla Glue-t!
Ne használjon túl sok ragasztót. Kesztyű és ecset használata javasolt. Abban az esetben, ha a ragasztó a bőrre kerül, azonnal távolítsa el egy ronggyal, vagy papírral. Ha ez nem sikerül próbálja meg a ragasztót szappanos víz segítségével eltávolítani! Ezután kenje be kezét bőrápoló krémmel! Ne használjon alkoholt, vagy acetont a ragasztó eltávolítására!
3. Szorítsa össze erősen a két felületet. Használjon szorítót. Gonoskodjon róla, hogy a nyomás mindenhol ugyanolyan nagyságú legyen. Ha nem rendelkezik szorítóval, használjon nehéz tárgyakat, hogy elérje a szorító nyomást! Könnyű tárgyaknál elegendő egy gumiszalag is vagy akár használhat Gorilla Tape ragasztószalagot az összeszorításhoz.
Szorítás szükséges időtartama: 1-2 óra a Gorilla Glue-nál, és csak 30-60 perc a Gorila Glue "2x gyorsabb" Formulánál. A legjobb hatás elérése érdekében hagyja 24 órát száradni! Törölje le a kifolyt ragasztót egy száraz ronggyal, vagy festék higítóval. Ha a ragasztás már megszáradt, a felesleges rész eltávolításához használjos vésőt, vagy kést! A megszáradt ragasztó nem tesz kárt a szerzámokban. Tárolás: Nyomjuk ki az összes levegőt a tubusból, és csavarjuk rá szorosan a kupakot! Napfénytől védett, száraz helyen tároljuk! Tartsuk távol gyerekektől és állatoktól!


A Gorilla Glue ragasztó nedvességre reagálva köt - ez a reakció működteti a poliuretán ragasztókat. Ezért szükséges először enyhén benedvesítenünk az egyik ragasztandó felületet. Ragasztás után szorítsuk össze a felületeket. Kemény fáknál nedvesítsük minkét felületet.ragasztás elött. 

Vigyünk fel egy vékony réteget. Egy kicsivel mindig többet sikerül ezért használjunk fele annyit mint gondolnánk. Legyünk körültekintőek a mennyiséggel, ha szükséges távolítsuk el száraz ronggyal vagy általános higítóval. Mindig használjunk kesztyűt. Száradás után megmunkálható, csiszolható, festhető. A szerszámokban nem tesz kárt.

A Gorila Glue száradás közben dagad. Ezért a legjobb hatás érdekében szorítás mindig szükséges. Rengeteg mód van arra, hogy összeszorítsuk a darabokat de ne feledjük amilyen erős a szorítás olyan erős lesz a ragasztásunk. Ha nem rendelkezik szorítóval, használjon nehéz tárgyakat, hogy elérje a szorító nyomást! Könnyű tárgyaknál elegendő egy gumiszalag is vagy akár használhat Gorilla Tape ragasztószalagot az összeszorításhoz.

Szorítás szükséges időtartama 1-2 óra a Gorilla Glue-nál, és csak 30-60 perc a Gorila Glue "2x gyorsabb" Formulánál. A legjobb hatás elérése érdekében hagyja 24 órát száradni!

A felesleget távolítsuk el száraz ronggyal vagy általános higítóval. Kerülje ela bőrrel való érintkezést. Ha a ragasztás már megszáradt, a felesleges rész eltávolításához használjos vésőt, vagy kést.

A Gorilla Glue egy univerzális ragasztó minden felületre. Ha helyesen alkalmazzuk, szinte mindent megragaszt és szinte örökre. Rendkivűl erős, oldószermentes és sokoldalú. Vannak bizonyos műanyagok amellyek csak nehezen ragaszthatóak de bízunk benne, ha egyszer kipróbálta a Gorilla Gluet, akkor több lesz mint elégedett az eredménnyel.

Bármilyen ragasztó ami még folyékony állapotú, használható csak  távolítsuk el a beszáradt felületet. Használat után törölje le a ragasztótubus adagolóját egy  ronggyal, végül zárja le a ragasztót. Hűvös, száraz helyen tároljuk.

Használat után mindig nyomjuk ki a levegőt a tubusból. Ne tároljuk fejjel lefelé. Tároljuk hűvös, száraz helyen, napfénytől védve.

Igen Gorilla Glue 100%-ban vízálló. AZ ANSI/ HPVA HP-1-2000 Typ 1 és 2 szabálykeretének is tökéletesen megfelel.

Nem. Kötési időtartama 1-2 óra a Gorilla Glue-nál, és csak 30-60 perc a Gorila Glue "2x gyorsabb" Formulánál. A legjobb hatás elérése érdekében hagyja 24 órát száradni!

A legjobb eredmény szobahőrmérsékleten érhető el. +40C-tól 54C-ig

Gorilla Glue átmenetileg hagyhat foltokat a bőrön. Ha bőrre kerül száraz ronggyal vagy papírkendővel távolítsuk el. Ha nem sikerül használjunk szappant és hideg vizet. Nem ajánlatos alkoholt vagy acetont használni mivel ezek kivonják a természetes olajokat a bőrünkből így a ragasztó méginkább ragadni fog.

Gorilla Glue nagyon nehezen távolítható el ruháról, ezért javasoljuk hogy vegyünk fel régi vagy védő ruhát.

Ne mikrózzuk a Gorilla Glue ragasztót

Ha szembe kerűl, bő vízzel, legalább 15 percig mossuk majd forduljunk orvoshoz. Ha bőrrel érinkezik használjunk szappant és hideg vizet.

Ha belélegzése fizikai tüneteket produkál menjük ki a friss levegőre.Amennyiben légzési nehézség lép fel, forduljunk orvoshoz. Aszmában szenvedőknek javasolt felkeresni háziorvosat a termék használata elött.

 

Az Ön kosara üres.