Oldal: 1 2 3 4 5
GORILLA_GLUE_HU_1
Gorilla Epoxy
Az új Gorilla Epoxy réskitöltő képességgel rendelkezik. Sokrétűen alkalmazható ragasztási célokra, könnyedén nagyon erős kötést létesít acél, fa, alumínium, kerámia és még sok más anyaggal. 5 perc alatt használja fel. Kiváló ütésállóságának köszönhetően a legkeményebb feladatoknak is helytáll.
913_Gorilla_Super_Glue_2X3_Tubes.jpg
Gorilla Super Glue
Az új Super Glue (2x3 g) pillanatragasztó az Impact-Tough Formulának köszönhetően az egyedülálló gumi részecskék segítségével, növeli az ellenállást és a szilárdságot, a ragasztást ütésállóvá teszi. Néhány másodpercen belül megköt, anélkül, hogy a felületeket összeszorítanánk. Az Ön által megragasztott tárgyak gyorsan újra használhatóak, tartósabbak és ellenállóbbak lesznek.
35_Wood_Glue_Bucket_new
Gorilla Wood Glue
Az új Gorilla Wood Glue (236 ml) erősebben és gyorsabban megragasztja a fát. Tartós, sőt mi több, különleges formulájának köszönhetően vízálló és házon belül is ideálisan alkalmazható.
GORILLA_GLUE_HU_4
Gorilla Glue (Original)
A Gorilla Glue kapható 1 literes változatban is, mely tökéletes termék az egyenetlen felületek megragasztásához, kül- és beltéren egyaránt. Nélkülözhetetlen minden házkörüli barkácsoláshoz és javításhoz, mindegy, hogy épít , készít, vagy javít.
a Gorilla Glue kemény és erős, így az eredmény garantáltan jó lesz.
Oldal: 1 2 3 4 5
 

Az Ön kosara üres.