GORILLA_GLUE_HU_10
Gorilla Tape ragasztószalag
A ragasztószalagot eredetileg főleg sima, egyenletes felületekre gyártották. De vajon hány tárgy rendelkezik ezzel a tulajdonsággal? Csak kevés. Ezért fejlesztettük ki a Gorilla Tape ragasztószalagot, kifejezetten egyenetlen, nehezen kezelhető felületekre, , mint pl fára, kőre, gipszre, téglára és még sok másra.
GORILLA_GLUE_HU_11
Gorilla Super Glue
Az új Super Glue pillanaragasztó az Impact-Tough Formulának köszönhetően az egyedülálló gumi részecskék segítségével, növeli az ellenállást és a szilárdságot, a ragasztást ütésállóvá teszi. Néhány másodpercen belül megköt, anélkül, hogy a felületeket összeszorítanánk. Az Ön által megragasztott tárgyak gyorsan újra használhatóak, tartósabbak és ellenállóbbak lesznek.
GORILLA_GLUE_HU_12
Gorilla Wood Glue fa ragasztó 118ml
A Gorilla erejével elképesztően erős, 100%-ig vízálló. Ha egyszer megragadt, erősebb, mint maga a fa, így soha nem kell kétszer ugyan azt a munkát elvégezni. Áttetszőre szárad, gyors száradási idő, mindössze 20-30perc. Bármilyen fafajtához alkalmas, bel- és kültéren egyaránt.
GORILLA_GLUE_HU_13
Gorilla Super Glue 15g pillanatragasztó gél
Gél formátumú pillanatragsztó, ami 2-3 másodperces rázással lesz pont annyira folyékoly, hogy ki lehet nyomni a tubusból. Megfolyás, vagy megcsöppenés veszélyes helyeken ideális a hsználata. Egyedülálló speciális gumi részecskék növelik a szilárdságot és a törési ellenállást. Beszáradásgátló fém heggyel a kupakban. Alkalmas fémre, fára, üvegre, kerámiára, gumira, a legtöbb műanyagra és még sok másra. Mondjon búcsút a gyenge pillanatragasztóknak, az ismételt javításoknak, az eldugult ragasztóhegyeknek.
 

Az Ön kosara üres.