GORILLA_GLUE_HU_15
Gorilla Clear Repair Tape javító ragasztószalag
Kristálytiszta, nagy teherbírású, kézzel téphető javítószalag. 100% vízálló, UV és időjárásálló. (8,2m x 48mm)
GORILLA_GLUE_HU_16
Gorilla Grab Szerelési ragasztó
"A földkerekség legkeményebb munkáihoz!" Elképesztően erős, nagy teherbírású 100%-ig vízálló ragasztó. Fúrás, csavarozás, szögelés helyett. HELYETTESÍTI az összes építőipari, szerelési és tömítőanyagokat. Alkalmas szinte minden felületre kül- és beltéren egyaránt, ellenáll az extrém időjárásnak. Hézagok, repedések víz- és légzáró tömítésére is alkalmas. Hihetetlenül erős és gyors, a szorítási idő mindössze 30 másodperc. Teljes terhelhetőség 24-48 óra. Fehérre szárad, de festhető és oldószermentes.
GORILLA_GLUE_HU_18
Gorilla Super Glue Brush ecsetelős pillanatragasztó 12g
Két részes kupakkal van ellátva aminek ha csak a felső részét tekerjük le akkor hagyományosan kinyomható a ragasztó, de ha az egész kupakot, akkor egy ecsettel lehet felvinni az anyagot. Egyedülálló speciális gumi részecskék növelik a szilárdságot és a törési ellenállást. Beszáradásgátló fém heggyel a kupakban. Alkalmas fémre, fára, üvegre, kerámiára, gumira, a legtöbb műanyagra és még sok másra. Mondjon búcsút a gyenge pillanatragasztóknak, az ismételt javításoknak, az eldugult ragasztóhegyeknek.
GORILLA_GLUE_HU_19
Gorilla Tape fekete ragasztószalag 32mx48mm
Víz és időjárásálló 3 rétegű speciális fekete színű ragasztószalag. Elképesztően erős tapadás, durva, egyenetlen felületeken is. Strapabíró minden időjárási helyzetben, ellenáll a nedvességnek, UV sugárzásnak, és a szélsőséges hőmérsékletnek. Kézzel téphető, nem hagy ragasztófoltot.
 

Az Ön kosara üres.