GORILLA-TAPE-TOUGH-WIDE-szuper-erős-ragasztószalag-600x600
Gorilla Tape Tough&Wide széles, fekete ragasztószalag 27mx73mm
Víz és időjárásálló 3 rétegű speciális fekete színű széles ragasztószalag. Elképesztően erős tapadás, durva, egyenetlen felületeken is. Strapabíró minden időjárási helyzetben, ellenáll a nedvességnek, UV sugárzásnak, és a szélsőséges hőmérsékletnek. Kézzel téphető, nem hagy ragasztófoltot.
Gorilla Tape Silver
Gorilla Tape Silver ezüst ragasztószalag 32mx48mm
Víz és időjárásálló 3 rétegű speciális ezüst színű ragasztószalag. Elképesztően erős tapadás, durva, egyenetlen felületeken is. Strapabíró minden időjárási helyzetben, ellenáll a nedvességnek, UV sugárzásnak, és a szélsőséges hőmérsékletnek. Kézzel téphető, nem hagy ragasztófoltot.
Gorilla Tape White
Gorilla Fehér ragasztószalag Tape White 27mx48mm
Víz és időjárásálló 3 rétegű speciális fehér színű ragasztószalag. Elképesztően erős tapadás, durva, egyenetlen felületeken is. Strapabíró minden időjárási helyzetben, ellenáll a nedvességnek, UV sugárzásnak, és a szélsőséges hőmérsékletnek. Kézzel téphető, nem hagy ragasztófoltot.
s-l300
Gorilla Mounting Tape Tough&Clear kétoldalas ragasztószalag 1,52mx25,4mm
Kristálytiszta kétoldalas ragasztószalag. Elképesztően erős, víz és időjárásálló. Azonnali tapadás és tartós élettartam. Strapabíró minden időjárási helyzetben, ellenáll nedvességnek, UV sugárzásnak és a szélsőséges hőmérsékletnek, soha nem sárgul meg és extrém nagy a teherbírása.
 

Az Ön kosara üres.