Gorilla Tape ragasztószalag

  • tapefamily
  • woodglue
  • tapefamily

A hagyományos ragasztószalagot eredetileg főleg sima, egyenletes felületekre gyártották. De vajon hány tárgy rendelkezik ezzel a tulajdonsággal? Csak kevés. Ezért fejlesztettük ki a Gorilla Tape ragasztószalagot, kifejezetten egyenetlen, nehezen kezelhető felületekre, , mint pl fára, kőre, gipszre, téglára és még sok másra. A Gorilla Gluehoz hasonlóan a Gorilla Tape ragasztószalag is egyedülálló, ezért választották a "Best of Whats New, 2006" termékek közé.
Széles méretválasztéke sokféle felhasználásra teszi alkalmassá.
Kimagasló tulajdonságainak köszönhetően teljesen új felhasználási területeket nyitott a ragasztószalagok körében. 3 rétegének köszönhetően problémamentesen megtapad a durva, egyenetlen felüleleteken is, elzárva ezzel az apró lyukakat réseket. A megvastagított hálós szerkezete még inkább strapabíróbbá teszi. Mindezek ellenére kézzel könnyedén téphető.


Vettünk egy közönséges szalagot és javítottunk rajta. Kétszer olyan vastagságban készül és dupla ragasztó réteggel láttuk el.

Minden esetben. A Gorilla ragasztószalag kifejezetten, még a durva, egyenetlen felületeken is megállja helyét, mint a fa, gipsz, vakolat, tégla, fém és még sok más felületen. A Gorilla szalag nagyon erős, koncentrált ragasztóanyagot tartalmaz  és kétszer olyan vastag, mint a hagyományos ragasztószalag. A fejlesztésünk eredménye egy szalag, amely könnyen kitölti hiányosságokat és tökéletesen tapad az egyenetlen felületre. A Gorilla ragasztószalag alkalmazásakor fontos, hogy a felület száraz és tiszta legyen, mielőtt a szalagot felragasztja.

Nem, csak egy egyedülállóan erős és tartós formula létezik.

Azt tapasztaltuk, hogy a Gorilla ragasztószalag  tartása sokkal hosszabb, mint a hagyományos szalagoké akkor is, ha ki vannak téve a nedvesség hatásának. Meglepő lehet, de a Gorilla szalag vízálló!Szükséges azonban, hogy a ragasztandó felület a felhasználás előtt száraz legyen.

"Mindenki szeretne egy jó minőségű ragasztószalagot, ami erősebb és tovább tart, mint a hagyományos szalagok. Vásároljon Gorilla Tape-t! 
1. Ezermesterek, akik tudják, hogy a legjobb eszközökre és anyagokra van szükség munkájukhoz.
2. Professzionális felhasználók, akik tudják, hogy az a minőségi termékek hatással vannak hírnevükre a piacon. 
3 .Azok az emberek, akiknek szükségük van a legjobb termékre a piacon, hogy optimális eredményeket érjenek el még a legnehezebb feladatoknál is."

A Gorilla ragasztószalag kapható 11 méter és 32 méter hosszúságban, emellett készül Handy Roll változatban.

Gorilla szalagot vásárolhat pl. közvetlenül online boltunkban.

Jelenleg nincs, a Gorilla szalag fekete, és nem kapható belőle kétoldalas.

A Gorilla szalag nem használható elektromos szalag helyett

Mielőtt kipróbálná a Gorilla szalagot, győződjön meg róla, hogy a felület tiszta és pormentes legyen. Javasoljuk, hogy dörzsölje a szalagot a felületre annak érdekében, hogy jobban megtapadjon.

Gorilla ragasztószalagot el lehet távolítani elvileg, ha mégis maradna a felületen ragasztóanyag, annak eltávolításához használjon kaparót vagy egy kis darab Gorilla szalagot.

Igen, a Gorilla ragasztószalag könnyen szakítható kézzel annak ellenére, hogy erős anyagból van.

Tartsa a Gorilla szalagot hűvös, száraz helyen, védve a közvetlen napfénytől. Tárolja a tekercset függőlegesen, ha lehet felakasztva valamire. Ha többet vásárolt, mint amennyit egyszerre felhasznál, hagyja bontatlan csomagolásban a fel nem használt ragasztószalagot mindaddig, míg szüksége nincs rá.

Nem, ez két különböző termék. A Gorilla Glue egy  poliuretán alapú ragasztó, kifejezetten más ragasztóval láttuk el a Gorilla szalagot.

A legjobb eredményt akkor kapjuk, ha szobahőmérsékleten alkalmazuk.

Nem baj, ha Gorilla ragasztószalag lefagy. Amint helyre áll a hőmérséklete, gond nélkül felhasználható.

 

Az Ön kosara üres.