Történetek

Folyamatosan izgalmas történeteket hallunk a Gorilla Glue temékeinek használatáról. Ezeket a bámultos történeteket szeretnénk Önökkel is megosztani. Ebben a hónapban a Gorilla Tape ragasztószalaggal kapcsolatos élményekkel foglalkozunk.

A TELEFONPÓZNA MEGJAVÍTÁSA

09 July 2010

A cégünk betont szállított a Cripple Creekbe, Colrado államba egy  Pisgah hegyen található új házhoz. Az egyik teherautó elérte a telefovezetéket, melynek következtében eltörött a telefonpózna. A hegyen már ott volt egy szivattyús autó és egy betonkeverő gép , szóval ki kellett találnunk valamit. Szerencsére volt egy barkács szaküzlet Lumber Yardban, kb. fél mérföldre az úton lefelé, így arra indultam. Még mindig nem voltam teljesen biztos benne, hogy mit kéne tennünk, de valamit gyorsan kellett cselekednünk, mert késő délután volt már. Amikor megérkeztem a boltba, kaptam 2 db 12 láb 2 x 4-es vezetéket. Szükségem volt valamire, ami az alapot hozzákapcsolja a vezetékhez. Mivel van Gorilla Tape a garázsomban, tudtam, hogy ez segíteni fog rajtunk. Az üzletben szerencsére volt egy tekercsük az új Gorilla Tough&Wide Tape- ből, így ezeket vettem meg. Amikor visszaértem a hegyre az eltört póznához, mondanom sem kell, hogy a Gorilla Glue ötlete nem részesült meleg fogadtatásban. A teherautó segítségével felhúztuk az oszlopot, a Gorilla megragasztotta és utána megerősítettük az egyik 2-szer 4-es sel. Nemrég vissza kellet mennünk a telekre és láttuk, hogy két héttel később a rúdat azóta se javították meg. Ugyanúgy nézett ki, mint ahogy otthagytuk, még a 40 C hőmérséklet és a majdnem minden napos eső ellenére is. Köszönet a nagyszerű termékért! Dan M.

 

GORILLA TAPE ÚSZNI MEGY

Imádom a Gorilla Tape-t. A Martin tónál élek Alabama államban. Egyszer, mikor a halászcsónakom forgómotorján dolgoztam össze kellett ragasztanom 2 zsinórt. Mivel nem találtam az elektromos ragasztószalagot, elhatároztam, hogy kipróbálom a Gorilla Tapet. A Csónak elején ülve leszakítottam egy darabot a zsinórhoz, és úgy gondoltam, hogy a ragasztószalagot az úszódokkba rakom. Amikor beledobtam a dokkba a ragasztószalagot, természetesen mellé ment, és egyenesen 12 láb mélyen landolt. 7 hónappal később elmentem a szalagért, amikor a tó vize megapadt. A legnagyobb meglepetésemre, azon kívül, hogy a kartonpapír a közepén egy kicsit elázott, a ragasztószalag kitűnően működött annyi víz alatt töltött idő után is. Gondoltam szívesen hallanátok egy pozitív visszajelzést a terméketekről. Köszönöm, hogy ilyen jó terméket gyártottatok! Bob G.

 

MÉG EGY FELROBBANT AUTÓHŰTŐVEL IS ELBÁNIK

Múlt hétvégén, úton a Nova Scotia Jeep Club Jamboree-re, felrobban t a Jeep-em hűtője, az eredmény: 10 repedés a tetején. 3 darabkát használtam a ragasztótokból. Átkötöttem, hogy tartson, így meg tudtam tölteni vízzel. Nem sokon múlt hogy ott ragadjak az erdőben, de visszavezettem 50 km-t a főhadiszállásra. Csak kétszer adtam hozzá 1 liter vizet. Köszönet a bámulatos termékért. Luc B.

 

ZENE ÉS A GORILLA TAPE

Srácok nem tudom nektek elégszer megköszönni a Gorilla Tapet. Dobos vagyok a The Sugar Came Ninjas nevű zenekarban. Múlt hétvégén a hangolás alatt eltört a dobütőm, majd megőrültem. Ez a fellépés előtt 10 perccel történt. Bevontam az eltört részt a ragasztószalagotokkal és kitartott. Kibírta a dob és cimbalom 400 Ibs lüktetését és az ütésem súlyát. Teljesen lenyűgözött és tényleg nem győzöm megköszönni nektek. Mostantól mindig tartani fogok magamnál egy tekercset. Külön köszönet a The Sugar Came Ninjas együttestől. 

 

HELYEZÉS ELÉRÉSE EGY TUDOMÁNYOS KIÁLLÍTÁSON A GORILLA TAPE SEGÍTSÉGÉVEL

Tavasszal a fiam, Perry W. 3 heyezést ért el az 5. osztályos tudományos kiállításon, a "What Gives"-re készített bemutatójával. A kísérletében 3 típusú ragasztó erősségét tesztelte;a csomagoló ragasztót, a ragasztószalagot és a Gorilla Tapet. Felragasztotta a különböző típusokat egy  10kg-os vödör oldalára, egyenlő hosszúságban. Ezután homokot adott hozzá( egyszerre 2 kg-ot). Ezt a folyamatot háromszor ismételte meg az eredmény rögzítésével. Sejthetitek, hogy a Gorilla Tape nyert. A tudományos kiállításon az apák kedvence lett. Természetesen a férjem mindenkit informált arról, hogy a Gorilla Tape termékei a helyi Barkács szaküzletben megvásárolhatók. Úgy gondoltam elmesélem nektek, hogy tesztelték a Gorilla Tapet a West Holt Általános Iskola 5. osztályos történelmi kiállításán. Pam W.

 

KARAMBOLOS JAVÍTÁS

Nemrég egy Floridába tartó kirándulás alkalmával, édesanyám 2007-es Dodge Caliberével volt egy kis karambolunk és mivel az autó főleg műanyagból volt, rendesen széttört az első lökhárítója. Gorilla Tappel javítottuk meg. Amióta az autó fekete, szépen csillog és jól tartja magát.Még mielőtt a járműt megjavíttattuk megint történt egy baleset, melyben az autó első fele totálkáros lett. Az elképesztő az volt, hogy annak ellenére, hogy az első lökhárító teljesen széttört a balesetben, a Gorilla Tappel még mindi egyben tartotta. Lehet, hogy legközelebb az egész autót bevonom Gorilla Tapel. :) Köszönjük a nagyszerű Gorilla Tapet, melyet gyakran használunk a ház körüli javításokra is. Laurie K.

 

A GORILLA TAPE MEGMENTI A VITORLÁS KIRÁNDULÁST

Egy napon 3 generációnk indult el egy vitorlással a Bever Islandra, a Michigan szigetvilág felé. Ez volt a nagyapám első vitorlás kirándulása, amióta saját vitorláscsónakja volt, korábban évekig vitorláztunk a szigetvilágban, anélkül, hogy bármi közbejött volna. Vontattunk egy 20 éves felfújható gumicsónakot. Az eslő éjszakánkon éppen a szigetről tartottunk a csónak felé, amikor észrevettük, hogy a vízben tapicskoltunk Apró rések jelentek meg rajta. Másnap reggel megpóbáltunk keresni egy új vitorlás hajót a  helyi tengerészetnél . Amikor semmit sem találtunk, elhatároztuk, hogy mi magunk javítjuk meg. Ehhez ragasztót használtunk, ami normális esetben 24 óra száradást igényel, de tudtuk a kirándulás hosszúságából ítélve, hogy soha nem tudnánk vele rendesen vitorlázni. Miután vettünk egy tekercs Gorilla Tapet kiszárítottuk a vitorlást, minden lehetséges hasadékot megragasztottunk, amit csak tudtunk belül és kívül. A Gorilla Tape remek szolgálatott tett,  lehetővé tette számunkra, hogy a környező szigeteket is felfedezzük a következő 5 napon, csak úgy mint a haza utat Michigen szárazföldjéig. Köszönjük, hogy a Gorilla Tape beváltotta a hozzá fűzött reményeket és lehetővé tettes számunkra, hogy befejezzük a kirándulásunkat a nagyapánkkal.  Clark H.

Telephone pole
 

Az Ön kosara üres.